Opdateret marts 2021

Gyldighed
Handelsbetingelserne gælder ved indgåelse af aftale om køb af ydelser eller services fra Babytegn for de mindste ved Naja Bach Leegaard, medmindre andet er aftalt skriftligt.

Bag alle ydelser, services og forløb står Naja Bach Leegaard, grundlægger og ejer af Babytegnfordemindste. 

Oplysninger:
Naja Bach Leegaard
Skovlykke 23
9210 Aalborg SØ

Tlf. 41 14 42 06
E-mail: naja@babytegnfordemindste.dk

CVR: 42 06 60 28

Babytegnfordemindste.dk og @babytegnfordemindste på Instagram og Facebook
Naja Bach Leegaard kan ikke drages til ansvar, hverken direkte eller indirekte, for misforståelser, skader eller gener, der måtte opstå som følge af brug eller misbrug af informationer fra hjemmesiden babytegnfordemindste.dk, onlineforedrag, profiler på de sociale medier mv., styret af Naja Bach Leegaard.

Har du lyst til at dele positive oplevelser om Babytegn for de mindstes ydelser eller profiler på de sociale medier, kan dette ske via facebook eller instagram. Du kan enten bruge #babytegnfordemindste eller #videlerbabytegn. Du kan desuden tagge @babytegnfordemindste i opslag og stories.

Du er også velkommen til at skrive en e-mail med feedback.

Naja Bach Leegaard forbeholder retten til uden varsel at slette uønskede, ubehagelige eller destruktive kommentarer på de sociale medier styret af Naja eller på hjemmesiden babytegnfordemindste.dk.

Priser og betalingsbetingelser
Alle priser på babytegnfordemindste.dk er inkl. moms og andre afgifter medmindre andet er angivet. Der opkræves ingen gebyrer ved betaling.

Deltagergebyr til onlineforedrag og spørgetime arrangeret af Babytegn for de mindste betales ved registrering af deltagelse. 

Personlig rådgivning og online mødregruppe betales via mobilepay 42 60 31 ved sessionens begyndelse.

Alm. foredrag og kurser faktureres efter afholdt ydelse med 8 dages betalingsfrist.

Fortrydelsesret
Der refunderes ikke penge for billetter til foredrag. Billetten er ikke personlig, men kan videre gives. Såfremt Naja Bach Leegaard må aflyse, refunderes det fulde beløb.

Der refunderes endvidere ikke penge for allerede afholdte foredrag, mødregrupper eller personlig rådgivning.

En personlig rådgivning eller mødregruppe skal aflyses senest 24 timer før det aftalte tidspunkt. Såfremt aflysningen sker efter det angivne tidspunkt, betales afbestillingsgebyr 300 kr. Disse kan betales via mobile pay 42 60 31.

Betalingsmåder
Du kan betale med mobilepay (42 60 31) eller via bankoverførsel (5363 0246557). Der opkræves ikke gebyr ved betaling med mobilepay eller bankoverførsel. Det er muligt at få tilsendt en faktura, hvis du ønsker dette.

Rettigheder
Babytegn for de mindste v. Naja Bach Leegaard ejer alle rettigheder til alt materiale, trykt og digitalt, som stilles til rådighed i relation til foredrag, kurser, workshops og rådgivning.

Ved køb af visse af Babytegn for de mindstes ydelser, opnår du brugsret til skriftligt materiale og digitalt materiale. Brugsretten er personlig. Alt materiale må kun anvendes til eget brug og må ikke udleveres eller videregives til tredjepart.

Materiale må ikke anvendes til andre formål end det, hvortil det er købt, herunder ikke kommercielt.

Persondatapolitik
For at booke aftaler er det nødvendigt for Babytegn for de mindste, at indsamle informationer såsom adresse, e-mail og telefonnummer. Dette sker via et bookingsystem. Disse oplysninger behandles fortroligt og slettes senest efter 5 år.

Du har altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Naja Bach Leegaard.

Babytegn for de mindste registrerer ikke personfølsomme oplysninger og dine oplysningerne bliver ikke overgivet eller solgt til tredjepart. Når der indsamles personoplysninger via korrespondancer, sikrer Babytegn for de mindste, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Babytegn for de mindste offentliggør aldrig dit navn i forbindelse med dine skriftlige tilbagemeldinger, f.eks. modtaget på mail eller via kontaktformularen, uden din forudgående tilladelse.

Klager
Hvis en ydelse eller vare ikke lever op til din forventning, kan du kontakte Naja Bach Leegaard direkte. Dette kan ske via telefon 41 14 42 06 eller på mail naja@babytegnfordemindste.dk.

Skulle det mod forventning ikke lade sig gøre at komme til enighed, henvises der til Forbrug.dk.